Rochii de seară

Ce înseamnă Couture? Designul hainelor făcute pe cerințele și măsurile clientului. Rochii fashionable, unice făcut special pentru tine. Pentru că toate femeile au un lucru în comun: vor să fie elegante și fermecătoare punându-ți în evidență unicitatea. Fiecare femeie ne inspiră în crearea rochiei perfecte pentru ea și numai ea, ca materialul să cânte poveste corpului ei.

Esența designului couture este de a face lucrurile diferit. Vrei să fii unic pentru că îți dorești ca persoana care îmbracă acea rochie să știe că a fost creată special pentru ea. Inspirați de esența femeii am creat o colecție de rochii de seară care să vă inspire în alegerea modelului pentru următorul eveniment. Atelierul nostru este deschis pentru probe, mostre de material și discuții cu stiliștii noștri!

Materialele folosite de Alexievici Couture sunt aduse de la cei mai mari producători mondiali:

MARCO LAGATTOLLA
Italia
În 1962, Marco Lagattolla a moștenit de la tatăl său afacerea de familie: comercializarea de ţesături pentru confecţii femei. În anii următori începe producţia şi comercializarea de ţesături din ce în ce mai rafinate şi exclusive, care vizează în special sectoarele de matrimonial şi “High Fashion”.
Lagattolla acordă o atenţie deosebită tendinţelor şi gusturilor de pe diferite pieţe, echilibrand in acelasi timp noutatea cu tradiţia si bunul gust al unui produs de calitate, made in Italy. Tesaturile produse cuprind: organza, tafta, șantung, mikado, georgette, tul, etc.

JEAN BRACQ
Franța
Creată în 1889 la Caudry, Franța, dantela Jean Bracq devine marca înregistrată sub numele de “Dantelles de Calais-Caudry” denumire utilizata exclusiv pentru dantela fabricată pe mașinile Leavers de peste 200 de ani.
Mașinile Leavers utilizate de Jean Bracq sunt echipate cu mecanisme electronice de Jacquard care îmbunătățesc productivitatea și creativitatea.
Compania creează și fabrica pentru clienții săi prestigioși dantela de excepție, recunoscută internațional și apreciată de marile case de modă.
În 1967 a fost creată o nouă linie de produse, Textiline, care cuprinde: benzi de dantele, franjuri, articole de pasmanterie, etc. Această amplă gamă de produse oferă o strălucire specială în care se amestecăpaiete, fire metalice, rafie, mohair, perle.
BENNETT SILKS
Anglia
Compania a fost fondată în 1904 de către William Henry Bennett în Manchester, inima Industriei Ușoare din Marea Britanie. Activitatea a început ca agent pentru mai multe tipuri de țesături, în primul rând pentru industria de îmbrăcăminte, compania s-a extins rapid și a decis să se ocupe numai materiale de calitate, printre care mătasea a fost alegerea evidentă. Astfel, William Henry Bennett a devenit una dintre primele companii engleze care a stabilit legături comerciale cu piața industrială chinezească de mătase, legături care sunt puternice și astăzi.
Atenția la detalii și supravegherea personală de la început până la sfârșitul producției în toate colecțiile definesc compania Bennett Silks.
Bennett Silks a urmărit o expansiune la nivel mondial iar în anul 2001 a achiziționat compania franceză Henri Portier, un nume bine cunoscut și respectat de mătăsuri de lux. Acest lucru a condus la o creștere semnificativă a influenței europene în domeniu la care s-a adăugat multe mătăsuri de calitate și tehnici unice de conversie brevetate.
BELLA TELA
Anglia
Bella Tela produce broderii și aplicații manuale pe diverse țesături din fire naturale. Bella Tela creeaza și fabrica țesături prețioase pentru haute couture, pret-à-porter și marriage. Sunt specializați în design unic, țesături texturate pentru ocazii speciale și mătăsuri pictate de mână.
Combinația de materiale combinate cubroderii clasice și contemporane prin tehnici de producție au ca rezultat colecții distincte, structurate, voluminoase și seducătoare.
IMAGO ROLA
Italia
În 1963 Alberto Rola înființează compania RICAMIFICIO ALBERTO ROLA, cu o activitate bazată in principal pe producția de broderii, care devine mai târziu, în anul 2012 brandul IMAGO ROLA .Ca urmare a unui program de investiții important, compania se transformă într- un producător vertical cu o tehnologie de ultima generație.
Astăzi colecțiile propuse de Imago Rola cuprinde o gamă variată de țesături sofisticate, broderii și jaquarduri, bazate pe o imensă activitate de creație și inventivitate.
FCN
Franța
Producător top-fashion specializat pe colecții de jacquard, brocart, printuri ink-jet, satin, crep, chiffon, stofe haute couture, FCN propune o gamă largă de articole pentru zona de cocktail și marriage.