Creează-ți propria rochie de mireasă!

Fiecare mireasă merită să aibă rochia perfectă, care se va adapta nevoilor și stilului ei unic! Și ce cale mai bună de a obține acest lucru decât să îți creezi propria ta rochie de mireasă.  Iată de ce trebuie să ții cont:

Începe devreme: chiar dacă mai sunt 8 luni până la ziua cea mare nu înseamnă că nu te poți gândi deja la rochia de mireasă. Este până la urmă cel mai important detaliu al nunții tale. Ai nevoie de timp să te hotărăști asupra modelului și vrem ca totul să iasă perfect și să multe ocazii să o probezi și să facem modificări. Se apropie data nunții? Nu-i nimic! Scrie-ne și vom găsi soluții astfel încât tu să ai rochia pe care ai visat-o.

Familiarizează-te cu stilurile de rochii: prințesă, sirenă, clepsidră, A-line, coloană; indiferent pe care o dorești vrei să te asiguri că se potrivește formei corpului tău. Astfel, înainte de a pune pe hârtie primele idei, vizitează atelierul nostru și probează rochiile din colecția Antoinette. Stiliștii noștri te vor ajuta cu opinii profesionale și sfaturi asupra modelului care ți se potrivește.

Imaginează-ți cum vrei să te simți în ziua cea mare. Sexy, modernă, chic, tradițională, elegantă? Sau poate un look vintage? O dată ce găsești povestea rochiei tale, vei ști mult mai bine cum vrei ca aceasta să arate. Împărtășește viziunea cu stiliștii noștri care te vor ajuta să găsești acele stiluri care se vor asorta emoțiilor pe care vrei să le trezești în ziua cea mare.

Fă o listă cu toate modele pe care le preferi: cel mai bun prieten al tău în această perioadă este Pinterest. Creează un panou secret și salvează tot ce îți sare în ochi. După o anumită perioadă vei observa un pattern în rochiile preferate și vei fi cu un pas mai aproape de rochita ta! Începe cu puțină inspirație pe pagina noastră de Pinterest.

Programează o întâlnire: totul începe cu o discuție la o cafea în atelierul nostru de lângă Piața Unirii. Vino să ne povestești tot ce îți trece prin cap și noi vom pregăti bagheta magică pentru a te transforma într-o prințesă. Completează formularul de contact din pagina Atelier, iar în maxim 24 de ore (lucrătoare) te vom contacta pentru a stabili o întâlnire.