6 lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre ziua nuntii tale

In Inspiratie pentru nunta by monica-munteanuLeave a Comment

Ziua nuntii tale este un eveniment aparte. Nu contează la câte nunți ai participat sau de câte ori ai fost domnișoară de onoare. Atunci când ești mireasă, totul se schimbă. Știi deja, probabil, că ziua va trece cât ai clipi.  Vei fi ocupată cu tot felul de activități la care nu te-ai gândit.Pe lângă asta, sunt multe momente speciale. Iată câteva adevăruri despre ziua nuntii, pe care nimeni nu ți le spune.

1. Vei plânge, cu siguranță!

Poate te aștepți deja la asta. În acest caz, e bine să fii pregătită. Ține aproape servețele și asigură-te că machiajul este rezistent la apă. De asemenea, să ai cu tine un mascara și ruj pentru a-ți retușa machiajul.

2. Vei zâmbi atât de mult încât de va durea fața

Vei sta la mii de poze, dar, pe lânga asta, vei zâmbi toată ziua. Pentru că va fi cea mai minunată zi. Nu ai niciun motiv să ai altă expresie pe față.

3. Te vei minuna de dragostea pe care o vei primi

Sigur că cei apropiați se vor bucura pentru tine. Însă sentimentul care te va copleși în ziua nuntii tale este unul de neînlocuit. Nu vei putea face aproape nimic, pentru că toți își vor dori să facă poze cu tine. Dar nici nu vei simți foamea, căci vei fi copleșită de toată dragostea pe care toți o vor arăta.

ziua-nuntii1

4. Vei simți nevoie de timp personal

Deși e ziua voastră, nu prea veți petrece foarte mult timp împreună. Între rezolvarea problemelor, organizare în ultimul moment și întreținirea invitaților, soțul tău va fi persoana pe care o vei vedea cel mai rar. În ciuda acestui fapt, faceți-vă timp să fiți împreună. Dansați, stați la masă sau furați-vă priviri. Vei dori să îți aduci aminte aceste clipe.

ziua-nuntii2

5. Vei fi puține extenuată

Cu o noapte înainte, cel mai probabil, nu vei dormi. Poate chiar cu câteva zile înainte somnul te va părăsi. Iar în acea zi vei sta cel mai mult în picioare. Însă vei avea prea multă energie ca să simți oboseala. Un anticearcăn îți va fi prieten, ca să nici nu o arăți.

6. Nu va decurge totul după plan

Ai planificat totul la mili-secundă. Cunoști pe dinafară fiecare detaliu al zilei. Stai liniștită: nu va fi totul întocmai. Cel mai bun lucru pe care poți să îl faci în acea zi este să spui ‘ce va fi, va fi’. Bucură-te de fiecare moment, chiar dacă nu este exact cum ți-ai imaginat.

Pentru mai multă inspirație și sfaturi, urmărește-ne pe pagina de FacebookPinterest și pe blog. Fii cu ochii pe site pentru noile noastre colecții de rochii de mireasă și rochii de seară couture.

 

 

d to you.