Idei de mărturii pentru nunți de toamnă

In Inspiratie pentru nunta by monica-munteanuLeave a Comment

Vara este aproape de a fi detronată ca cel mai popular sezon al nunților, căci toamna stă aproape în spatele ei să îi ia locul. Decorul romantic, vremea nici prea caldă, nici prea rece sunt doar câteva dintre motivele pentru care miresele se orientează către această perioadă a anului. Dacă și tu ai ales să îți faci nunta în această perioadă, vrem să te ajutăm cu puțină inspirație. Am vorbit aici despre machiajul de mireasă în culori tomnatice, iar azi am cutreierat internetul după idei de mărturii simpatice pentru această vreme. Iată ce am găsit.

Săpun cu aromă de pumpkin spice

Cui nu îi place mirosul de dovleac copt cu scorțișoară în acest sezon?

mărturii-dovleac-picant

Sticluțe cu sirop de arțar

Poate nu e foarte popular pe la noi, însă invitații tăi vor avea o surpriză plăcută cu acest sirop aromat. Le poți oferi lângă și o rețetă de clătite americane care merg de minune cu siropul de arțar.

mărturii-sirop-de-artar

Lumânări parfumate

Toamna este sezonul în care stai în casă și te bucuri de o atmosferă cozy. Lumânările parfumate le vor aminti invitaților tăi de nunta ta în fiecare seară răcoroasă și vei duce romantismul zilei tale perfecte și mai departe.

mărturii-lumanari-parfumate

Mere coapte caramelizate

Mărturiile nu trebuie neapărat luate acase. Poți deveni inventivă și oferă-le invitaților tăi ceva gustos la începutul serii, în ton cu toamna. Garantăm că merele caramelizate vor fi un succes total, dar poți încerca și plăcintă de dovleac sau de mere.

mărturii-mere-caramelizate

Pentru mai multă inspirație și sfaturi, urmărește-ne pe pagina de FacebookPinterest și pe blog. Fii cu ochii pe site pentru noile noastre colecții de rochii de mireasă și rochii de seară couture.