4 trenduri pentru machiajul mireselor în această toamnă

In Frumusete by monica-munteanuLeave a Comment

La revedere, vară și, o dată cu tine, trenduri de sezon cald, culori pastelate și materiale subțiri. Acum ne putem bucura cum se cuvine de tot ce are să ne ofere toamna în materie de modă și frumusețe. Și, pentru că principalul nostru interes sunt nunțile și tot ce ține de ele, ne-am gândit să vedem care sunt tendințele pentru mirese în acest nou sezon. Începem cu machiajul, mai exact 5 tendințe pentru machiajul mireselor în aceasă toamnă (cu poze cu tot).

1. Smokey eyes

Da, poate ca nu pare nimic nou, dar nu e vorba doar de eyeliner negru, ci de dramatismul sezonului. Ducem make-up-ul la un alt nivel, mai exact linii negre în jurul ochilor, cu focus pe creion dermatograf. Ochii tăi vor ieși în evidență și gândește-te doar cum va arăta în poze!

2. Buze roșii!

Buzele roșii nu se vor demoda niciodată, iar în acest sezon culoarea cireșelor, pe versiunea mată, a fost regina podiumului de modă. În special, asortate cu ochi nude, creează un efect de opulență și totuși foarte clasic. Perfecțiune la pachet!

3. Machiaj foarte subtil

Dacă, în general, nu ești adepta machiajului, nu ar trebui să faci eforturi la nuntă. Optează pentru un make-up natural și subtil, care te va transforma într-o mireasă elegantă, inocentă și feminină: nuanțe de bej, auriu și rujuri neutre.

4. Buze dramatice

Ce este toamna, dacă nu dramatică? Nuanțele puternice pe buze sunt trendul acestui sezon, nu doar pentru mirese. Culori bogate și îndrăznețe precum violet, roz sau mari sunt cele mai populare și te vor face o apariție de neuitat.

Pentru mai multă inspirație și sfaturi, urmărește-ne pe pagina de FacebookPinterest și pe blog. Fii cu ochii pe site pentru noile noastre colecții de rochii de mireasă și rochii de seară couture.